September Emmeloord

Status
Opgeleverd
Opdrachtgever
Wonen bij September
Ontwikkelaar
Junco
Architect
Ziel
Aannemer
Van Wijnen

Meldestraat 8
8302 VB Emmeloord

In het centrum van Emmeloord, aan de Meldestraat, staat het eerste woonhuis van September in de Noordoostpolder. Ouderen met dementie hebben hier een veilige woonomgeving. In totaal bestaat het woonhuis uit twee woonlagen en heeft het 24 appartementen. Het huis staat in een nieuwbouwwijk aan de rand van het centrum. 

De inrichting van September Emmeloord is verzorgd door onze Coördinator Interieur Marielle de Jong. Zij gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling. Ze gaat op onderzoek uit, kijkt naar onderwerpen die aanspreken en zo komt ze altijd weer tot een uniek, mooi en aansprekend resultaat. Ook voor September Emmeloord.

'In Emmeloord sprongen natuurlijke elementen in de omgeving in het oog. De wijken in het oorspronkelijke terpdorp zijn gebaseerd op natuurlijke elementen: de Bomenbuurt, Onkruidbuurt, Plantenbuurt en de Waterbuurt, waar September Emmeloord ligt. En in die omgeving, bomen en water, zijn vogels. De Kiekendief is het symbool van Flevoland, het vogeltje verbindt natuur, wijken en geschiedenis van Emmeloord en de provincie.'

Lees meer over September Emmeloord
September Emmeloord
September Emmeloord
September Emmeloord
September Emmeloord

Gerelateerd nieuws

Inrichting, Woonhuis
Inrichting September Emmeloord: de kiekendief in huis
Event, Nieuwbouw, Woonhuizen
Start bouw September Emmeloord

24.04.20Start bouw September Emmeloord

Marre Soffers
Een project van Marre Soffers
Nieuwbouw
Wonen bij September bouwt woonhuis in Emmeloord
Meer weten?

Zoek op trefwoord...