Woonzorgnet Cuijk

Status
In aanbouw
Opdrachtgever
Woonzorgnet
Ontwikkelaar
Sonneborgh
Aannemer
Mokx Projects (bouwkundig)
Aannemer
Hollander Techniek (e-installatie)
Aannemer
Verstappen – Van Amelsfoort (w-installatie)

Gildekamp 8
5431 SP  Cuijk

Per januari 2024: nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk

Wij renoveren in opdracht van Woonzorgnet op dit moment deze locatie in Cuijk grondig. Begin 2024 kunnen de deuren officieel open.

Nieuwe ggz-locatie Cuijk 

Begin 2024 opent Woonzorgnet de deuren van de nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk. Het pand aan de Gildekamp 8 wordt op dit moment grondig gerenoveerd om straks een mooie plek te bieden aan 36 mensen met een ggz-indicatie. Het gebouw wordt opgedeeld in twee woongroepen en biedt straks zorg aan 12 volwassenen met aan autisme gerelateerde problematiek en 24 (oudere) mensen met een ggz-indicatie. Zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij het welzijn van de bewoner voorop staat. De locatie is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn.  

Woonzorgnet is een innovatieve zorgonderneming die zowel ambulant, als in kleinschalige woonvoorzieningen mensen met een GGZ-achtergrond begeleidt en ondersteunt bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding. Jezelf zijn, deelnemen aan de maatschappij, je talenten ontdekken en contacten onderhouden. Ieder op zijn/haar eigen manier, in eigen tempo, vanuit een veilige beschermde omgeving. Werken aan herstel, werken aan de toekomst. Positief en hoopvol.

Meer over Woonzorgnet
Woonzorgnet Cuijk
Woonzorgnet Cuijk
Woonzorgnet Cuijk
Woonzorgnet Cuijk

Gerelateerd nieuws

Woonzorgnet, renovatie
Renovatie beschermd wonen locatie Cuijk

06.10.23Renovatie beschermd wonen locatie Cuijk

Julian Heemskerk
Een project van Julian Heemskerk
Meer weten?

Zoek op trefwoord...