06.10.23 Renovatie beschermd wonen locatie Cuijk

Julian Heemskerk
Een project van Julian Heemskerk

Afgelopen vrijdag heeft Jeroen Van Oudenaarden namens Sonneborgh de sleutels overgedragen aan Jules Heemskerk van Thuismakers en Hanne Derickx van Woonzorgnet voor de nieuwe beschermd wonen locatie in Cuijk.

De komende tijd gaan wij vol enthousiasme aan de slag met de afwerking en inrichting, zodat Woonzorgnet begin 2024 de deuren in Cuijk kan openen. 

Beschermd wonen bij Woonzorgnet 

Locatie de Gildekamp in Cuijk biedt langdurige zorg aan (oudere) mensen met een ggz-indicatie. Ze krijgen daar zorg op maat met een zinvolle daginvulling, waarbij welzijn voorop staat. De locatie wordt opgedeeld in twee woongroepen en is geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been zijn. Op de locatie biedt Woonzorgnet ondersteuning bij alle facetten van het leven.

Begeleiding: ontwikkelgericht

Samen met het Woonzorgnet team werken mensen op een persoonlijke manier aan jouw proces. Samen kijken zorg en bewoner welke ondersteuning er nodig is, waarbij ze uitgaan van jouw eigen mogelijkheden. Dit doen ze door veiligheid en nabijheid te bieden. Het is ons doel om mensen zich thuis te laten voelen, waarbij zij op maat ondersteund worden in het dagelijks leven, bij activiteiten en dagbesteding. Ook wanneer er lichamelijke klachten zijn (somatisch). Zingeving en een gezonde leefstijl staan voorop. 

Meer weten?

Zoek op trefwoord...