Cees Boudesteijn

Coördinator Beheer en Onderhoud

Ik ben Cees Boudesteijn en met 67 jaar de Nestor van Thuismakers Vastgoedmanagement BV.

Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik eerst 33 jaar in tal van managementfuncties gewerkt bij Post NL en Postkantoren BV. Bij toeval werd ik lid van het projectteam dat destijds verantwoordelijk was voor het vitaliseren van de ongeveer 1500 postkantoren en postagentschappen. Ik raakte toen gelijk in de ban van alles wat komt kijken bij (ver)bouw, beheer en onderhoud. Mijn verdere carrière bleef dan ook in dat teken staan en zo heb ik tal van projecten geleid met opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Rijksgebouwendienst, Friesland Campina en Thales

Bij Ausems Vastgoed BV leerde ik de kneepjes van 'due dilligence inspecties' van gebouwen en heb daar ontzettend veel van opgestoken. Als klus tussendoor kwam ik op detacheringsbasis bij Thuismakers BV terecht. Ik ervoer Thuismakers als een warm bad en voelde mij daar gelijk helemaal thuis. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik in 2022 gevraagd werd rechtstreeks bij hen in dienst te komen. Sinds 1 september 2022 ben ik daarom met volle medewerking van Ausems bij Thuismakers gestart als Coördinator Beheer en Onderhoud bij de gelijknamige afdeling. Samen met mijn collega Wendy Beek en de rest van ons (kleine) team zorgen wij ervoor dat storingen zo snel mogelijk bij de juiste partijen worden uitgezet en zo snel mogelijk worden opgelost. Daar haalt ieder van ons zijn/haar voldoening uit. Dat geldt ook voor het bewaken van de tijdige opvolging van wettelijke- en verplichte onderhoudstaken.

Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor het realiseren van projecten variërend van klein tot zeer groot. Het zal niet verbazen dat verduurzaming hierbij een belangrijk uitgangspunt is.

Meer weten?

Zoek op trefwoord...