Thuismakers Villa Stenia

Status
In ontwikkeling
Ontwikkelaar
Thuismakers
Architect
ARCOM Architecten
Aannemer
Aalberts

Thuismakers zal voor Orpea Nederland Villa Stenia in Zeist in oorspronkelijke staat herstellen. Daarnaast zal nieuwbouw op het terrein van de villa zorgen voor in totaal drie woonhuizen die ouderen een fijn thuis bieden.

Thuismakers verbouwt de villa en bouwt nieuwbouw op het achtergelegen terrein. Zo ontstaan in totaal drie woonhuizen voor ouderen die door dementie of fysieke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Met deze twee woonhuizen van Wonen bij September en een woonhuis van Compartijn krijgen in totaal 78 ouderen een fijne, nieuwe plek om te wonen. 

In de bestaande villa worden 24 appartementen gerealiseerd voor Wonen bij September. Daarnaast komen er 24 appartement voor September in de nieuwbouw. Daar komen ook 30 appartementen voor Compartijn. Zoals altijd is de nieuwbouw ontwikkeld in de stijl van de omgeving.

Wonen bij September heeft kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie door heel Nederland. In de woonhuizen van September staan liefde, aandacht en betrokkenheid centraal en kunnen bewoners het leven zoals zij dat gewend zijn, zoveel mogelijk voortzetten. 

Compartijn bevindt zich in het luxere segment van woonzorg. Een hoog serviceniveau en persoonsgerichte tijd en aandacht staan centraal. In een luxe, stijlvolle omgeving vinden kwetsbare ouderen een nieuw thuis. Dit kunnen zowel ouderen zijn met een ziekte als dementie of met een fysieke beperking.

Thuismakers Villa Stenia
Thuismakers Villa Stenia
Thuismakers Villa Stenia
Thuismakers Villa Stenia
Thuismakers Villa Stenia
Meer weten?

Zoek op trefwoord...