Wij werken met

Wonen bij September

Bij September wonen ouderen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Zij wonen in kleinschalige woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. 

Alle woonhuizen worden in September-stijl ingericht. Op de begane grond zijn gezellig en warm ingerichte woonkamers en een grote open leefkeuken. De woonhuizen hebben altijd openslaande deuren naar de tuin en het terras. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. 

Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Deze appartementen met woon-slaapgedeelte en badkamer zijn tussen de 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht met eigen meubels. Zo voelt het appartement vertrouwd en veilig. Zoals thuis. 

Open woonhuizen

De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Lees meer over Wonen bij September

 

Compartijn

Compartijn geeft liefdevolle en persoonlijke zorg aan mensen die kwetsbaar oud worden. Ouderen met een aandoening als dementie of een fysieke beperking. Wonen bij Compartijn is wonen in comfort. Met persoonsgerichte zorg, service, tijd en aandacht. En bovenal warmte en geborgenheid. Zo zorgen wij ervoor dat u zich als bewoner thuis voelt bij Compartijn.

Luxueuze huizen met een warme uitstraling

De huizen van Compartijn zijn gevestigd in exclusieve, karakteristieke panden. De inrichting is modern-klassiek, warm en gezellig. Het interieur van elk huis is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Onze huizen doen in niets denken aan een zorglocatie. Want uw nieuwe woonomgeving moet goed voelen, als uw nieuwe thuis.

Meer over wonen bij Compartijn

 

Woonzorgnet

'Jezelf zijn, is jezelf thuis voelen'


Onder het motto “jezelf zijn” ondersteunen wij mensen met een psychiatrische beperking om een door hen gewenste plek in de samenleving in te nemen. Wij gaan hierbij uit van de mogelijkheden en kracht van de persoon zelf en hun sociale omgeving.

Persoonlijke en volwaardige woonruimte

Net zoals bij de meeste andere Beschermd Woonvoorzieningen hanteert Woonzorgnet de herstelbenadering als richtinggevend kader voor de dienstverlening. Alleen gaan wij wat stappen verder. Herstel begint met een persoonlijke en volwaardige woonruimte die mensen naar eigen smaak kunnen inrichten. Een eigen plek in een veilige en beschermde omgeving waar mensen zelf keuzes maken en zeggenschap hebben. Onze begeleiders bieden de woonondersteuning met specifieke diensten zodat men op een persoonlijke wijze aan het eigen herstel proces kan werken.

Meer over Woonzorgnet

Bekijk de verhalen van bewoners
Meer weten?

Zoek op trefwoord...