26.04.23 Thuismakers op Real Estate Career Day in Delft

Bram Kok
Een project van Bram Kok

Op woensdag 25 april was de 29e editie van hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten: de Real Estate Career Day (RECD). Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd vanuit de praktijkvereniging BOSS van de afdeling Management in the Built Environment aan de Technische Universiteit Delft. Het is dé dag waarop je als student een blik kunt werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact kunt komen met diverse vastgoedbedrijven. Ook Thuismakers was aanwezig. Bram Kok, Storm Schoenmakers, Martijn Achterbergh, Jules Heemskerk en Hans Janssen konden de studenten alles vertellen over werken bij Thuismakers, zorgvastgoed ontwikkelen en een steentje bijdragen aan een mooier Nederland.

Tijdens de RECD van het afgelopen jaar zijn ruim 200 (vastgoed)studenten van verschillende onderwijsinstellingen uit heel Nederland samengebracht met meer dan 30 vastgoed gerelateerde bedrijven. 

Heb je het event gemist, maar wil je toch graag in contact komen met ons voor een stage of als starter op de arbeidsmarkt? We hebben veel leuke vacatures en mogelijkheden. Nem contact op voor een gesprek. 

Bekijk onze vacatures
Thuismakers op Real Estate Career Day in Delft
Meer weten?

Zoek op trefwoord...