22.10.19 Openingsfeest September Bodegraven op 8 november

Marre Soffers
Een project van Marre Soffers

Op vrijdag 8 november 2019 viert September Bodegraven een groots openingsfeest. Iedereen uit Bodegraven en omgeving en  alle mensen die de bouw en ontwikkeling van dit woonhuis voor ouderen met dementie mogelijk hebben gemaakt, zijn van harte welkom. 

We vieren samen met Groenen Bouw en Wonen bij September het verloop van  een voorspoedige bouw en proosten op het 'thuis' voor de bewoners die in  november hun intrek nemen in dit prachtige, nieuwe onderkomen. Het openingsfeest vindt plaats in de woonkamers en woonkeuken van het woonhuis aan de Willem de Zwijgerstraat 20 in Bodegraven. Vanzelfsprekend is er mogelijkheid om een rondleiding door het pand te krijgen. U bent van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Van huis naar woonhuis 

Het woonhuis biedt plek aan 23 bewoners. In het huis zijn grote, gezellige woonkamers. Bewoners beschikken over een eigen appartement, dat ze zelf kunnen inrichten. De appartementen zijn afgewerkt. Bewoners maken er zelf met eigen kleuren of behang, vertrouwde meubels en gordijnen hun eigen nieuwe thuis.  

De bouw van September Bodegraven aan de Willem de Zwijgerstraat begon eind vorig jaar in opdracht van Thuismakers. Aannemer Groenen heeft de afgelopen maanden hard gewerkt en levert nu eind oktober het hele pand op. “De eerste week na oplevering gebruiken we om van het huis een gezellig woonhuis te maken”, zegt Vincent Versluis, leidinggevende van het woonhuis. “De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt. Op de bouw, maar ook door ons. We hebben nu een volwaardig team dat aan de slag kan. We hebben ook veel tijd gestoken in een mooie inrichting, een prettige sfeer en de potten en pannen om heerlijk te kunnen koken moesten natuurlijk ook worden uitgezocht. In de loop van november zullen steeds meer bewoners hun intrek nemen.” 

Aanmelden voor openingsfeest
Meer weten?

Zoek op trefwoord...