29.03.23 Ede Eshofweg opgeleverd

Martijn Achterbergh
Een project van Martijn Achterbergh

Dinsdag 28 maart heeft Thuismakers tijdens een feestelijk moment de sleutel ontvangen van het pand in Ede aan de Eshofweg. Aannemer Bruil en Martijn Achterbergh - sr. projectmanager bij Thuismakers - voltooiden zo een mooie samenwerking. 

In de Reehorst in Ede-Zuid staan nu twee huizen voor Wonen bij September. In deze rustige straat omgeven door nieuwbouwhuizen en een houten speeltuin creëren we zo een vredige omgeving voor mensen met dementie. Beide woonhuizen bestaan uit 24 appartementen met eigen sanitaire voorzieningen, een gedeelde luxe keuken en meerdere gemeenschappelijke woonkamers. De huizen staan haaks op elkaar en zijn omgeven met een ruime tuin met meerdere terrassen, zowel aan de ingesloten zijden als de buitenste zijden van de woningen.

De nieuwbouwhuizen zijn voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, zonwering voor de ramen en bij het pand komen laadpalen voor het opladen van elektrisch vervoer.

In de komende maanden zal het interieur volledige gereed worden gemaakt voor bewoning van de huizen. Dat wil zeggen dat de inrichting en stoffering volledig gedaan worden: muren krijgen kleur en behang, meubels en vloeren komen binnen en kasten krijgen inhoud. Ook wordt gestart met het aanleggen van de tuin. Daarna zullen de eerste bewoners intrekken in hun nieuwe huis.

Ede Eshofweg opgeleverd
Ede Eshofweg opgeleverd
Ede Eshofweg opgeleverd
Ede Eshofweg opgeleverd
Ede Eshofweg opgeleverd
Meer weten?

Zoek op trefwoord...