Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Bouw- en Vastgoedjurist

Thuismakers is een jonge onderneming, onderdeel van het Franse ‘Orpea Groupe’, die zich richt op de ontwikkeling van bijzonder vastgoed. We groeien hard. We ontwikkelen kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie, maar ook grotere woonomgevingen waar het prettig wonen vooropstaat voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.


Het prettig wonen staat bij Thuismakers centraal. Wij streven naar optimale kwaliteit voor een goede prijs, zodat de uiteindelijke bewoners zich veilig en vertrouwd, kortom THUIS voelen.

Wij hebben de ambitie om binnen Nederland dé vastgoedontwikkelaar voor de zorg te zijn en een groot deel van de te ontwikkelen zorgwoonomgevingen in Nederland voor onze rekening te nemen. De expertise is er; de combinatie van vastgoed en zorg zit in ons DNA. De vraag op de markt is er ook en is groeiend.

Met een toename van het aantal projecten wordt het belang om intern overeenkomsten juridisch goed af te kunnen kaarten van steeds groter belang. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze aandeelhouders en overige in- en externe financiers. In dat kader zoeken wij een

 

Bouw- en vastgoedjurist 32 - 36 uur p/w


Als bouw- en vastgoedjurist ondersteun en adviseer je het team bij juridische vraagstukken en vorm je de juridische spil van het bedrijf. Ieder project is weer anders, en heeft andere uitdagingen. Jij weet er steeds weer de juiste oplossing voor te vinden! Je bent integraal verantwoordelijk voor het resultaat van het contract naar tevredenheid van alle betrokken partijen. 

 

Jouw taken zijn:

 • Het (laten) opstellen en interpreteren van verschillende (concept)overeenkomsten, zoals (ver)koopovereenkomsten, turnkey realisatieovereenkomsten,  samenwerkingsovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten.
 • Het ondersteunen en adviseren van de contractmanagers, projectontwikkelaars en management.
 • Toezien dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.
 • Adviseren van bestuur en management in juridische zaken en projecten

 

Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Academisch of HBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde opleiding zoals een juridische of bedrijfskundige richting. 
 • Minimaal 3 jaar ervaring als vastgoedjurist.
 • Je bent thuis in een projectomgeving.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg en als er actie ondernomen moet worden ben jij degene die er bovenop zit. 
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en hebt overtuigingskracht.
 • Praktische en theoretische kennis van vastgoedontwikkeling.
 • Ervaring met het opstellen en beheersen van contracten.
 • Je past in een informele organisatie en hebt de ambitie om vanuit jouw expertise Thuismakers verder te ontwikkelen.

 

Meer over Thuismakers

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen.

De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. De financiële beloning bestaat uit een marktconform bruto salaris en een bonus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wat je mag verwachten: pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding of bedrijfsauto. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons!

We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Den Haag.

 

Interesse?

Heb je interesse en/of vragen? Solliciteer hier.

Wil je telefonisch contact? Bel dan met Reza Taallogh, Commercieel directeur Thuismakers, telefoon: 06-19173403.