Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature (Senior) Projectontwikkelaar

We zijn een jonge onderneming, onderdeel van het Franse ‘Orpea Group’, die zich richt op de ontwikkeling van bijzonder vastgoed en we groeien hard. We ontwikkelen bij Thuismakers kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie, maar ook grotere woonomgevingen waar het prettig wonen vooropstaat voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.

Het prettig wonen staat bij Thuismakers centraal. Wij streven naar optimale kwaliteit voor een goede prijs, zodat de uiteindelijke bewoners zich veilig en vertrouwd, kortom THUIS voelen. 

Wij hebben de ambitie om binnen Nederland dé vastgoedontwikkelaar voor de zorg te zijn en een groot deel van de te ontwikkelen zorgwoonomgevingen in Nederland voor onze rekening te nemen. De expertise is er; de combinatie van vastgoed en zorg zit in ons DNA. De vraag op de markt is er ook en is groeiend. 

Heb jij je sporen verdiend als projectontwikkelaar en ben je toe aan een omgeving met focus op kwaliteit én mensen?

Als projectontwikkelaar neem je de verantwoordelijkheid bij de projecten die door de directie zijn geacquireerd. 

Je bent eindverantwoordelijk om deze ontwikkelen tot aan overdracht aan de huurder en belegger, waarbij het budget, kwaliteit en planning de zaken zijn waar je op wordt beoordeeld. 

Je bent de leider van het bouwproces: het vaste aanspreekpunt voor de aannemers, architecten en de gemeenten en bespreekt alle ontwikkelingen met de directie.

Je kunt zelfstandig werken en voorziet de directie van de juiste informatie zodat in overleg belangrijke beslissingen genomen kunnen worden.

Je ontwikkelt onder andere woonhuizen voor Wonen bij September, aanbieder van ouderenzorg via een vernieuwend zorgconcept door heel Nederland.

Daarnaast werk je met zowel de organisaties Wonen bij September als Allerzorg aan unieke woonconcepten van grotere omvang, vanaf 80 tot 200 woningen waarbij goed en fijn wonen het uitgangspunt is, maar waar passende zorg beschikbaar is als het nodig is of wordt.

Herken je jezelf in het volgende profiel?

  • Academisch of HBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde relevante opleiding.
  • Je hebt ruime ervaring als projectontwikkelaar of projectmanager vanuit een bouwkundig/civieltechnisch perspectief.
  • Als projectmanager overzie je het proces van A-Z, je schakelt proactief en reactief met alle partijen.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten; bent in staat partijen bij elkaar te brengen.
  • Je hebt goed financieel inzicht.
  • Je houdt van aanpakken; bezit een goede mix van helikopterview en pragmatisme.
  • Je hebt een focus op kwaliteit voor een goede prijs en werkt vanuit de drive om Nederland mooier te maken.
  • Je werkt zelfstandig én hebt oog voor het teambelang.

Over Thuismakers

Thuismakers maakt Nederland mooier. Wij creëren woonomgevingen waar mensen met een zorgvraag zich thuis voelen. Dat doen we door vastgoed te ontwikkelen waar passende zorg geleverd kan worden. Van acquisitie, plannen, bouwen tot en met opleveren. We zijn daarin de procesmanagers en aanspreekpunt voor alle in- en externe partijen. Met oog voor álle stakeholders, dus ook de toekomstige bewoners.

Thuismakers is daarmee dé vastgoedontwikkelaar voor de zorgwoonomgeving. Wij ontwikkelen vastgoed voor onder andere Wonen bij September en Allerzorg, organisaties die net als wij onderdeel uitmaken van de internationale organisatie ‘Orpea’.

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel, maar altijd met oog voor alle belangen. 

De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. De financiële beloning bestaat uit een marktconform bruto salaris en een bonus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wat je mag verwachten: pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding en/of bedrijfsauto. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons!

We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Den Haag.

Interesse?

We vinden het altijd leuk om verrast te worden door jouw kijk op de wereld van vastgoed en zorg en hoe jij kan bijdragen aan het realiseren van goed wonen voor alle doelgroepen, ook de kwetsbare! 

Heb je interesse en/of vragen? Solliciteer hier.
Wil je telefonisch contact? Bel dan met Sven Louwers, directeur ontwikkeling, telefoon 06-21396208 of Reza Taallogh, commercieel directeur, telefoon 06-19173403