Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Financial Controller

Thuismakers is een jonge onderneming, onderdeel van het Franse ‘Orpea Groupe’, die zich richt op de ontwikkeling van bijzonder vastgoed. We groeien hard. We ontwikkelen kleinschalige woonhuizen voor ouderen met geheugenproblematiek, maar ook grotere woonomgevingen waar het prettig wonen vooropstaat voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.
Het prettig wonen staat bij Thuismakers centraal. Wij streven naar optimale kwaliteit voor een goede prijs, zodat de uiteindelijke bewoners zich veilig en vertrouwd, kortom THUIS voelen.

Wij hebben de ambitie om binnen Nederland dé vastgoedontwikkelaar voor de zorg te zijn en een groot deel van de te ontwikkelen zorgwoonomgevingen in Nederland voor onze rekening te nemen. De expertise is er; de combinatie van vastgoed en zorg zit in ons DNA. De vraag op de markt is er ook en is groeiend.

Met een toename van het aantal projecten wordt het belang van goede financiële sturing steeds groter. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze aandeelhouders en overige in- en externe financiers. In dat kader zoeken wij een stevige

 

Financial Controller 32 - 36 uur p/w

 

Als onderdeel van het ontwikkelteam is het belangrijk dat je kritisch meekijkt naar alle financiële afspraken die worden gemaakt. Niet zozeer inkoopafspraken met adviseurs of aannemers, maar vooral financiering, te stellen garanties, budgetbewaking inrichten met de projectmanager etc. En dat je proactief meedenkt hoe we het iedere keer weer beter kunnen doen.
Voor de daadwerkelijke projecten en bedrijfsadministratie is er ondersteuning, dus het verwerken van facturen wordt gedaan. Maar ook daarin is nog verbetering mogelijk.

Belangrijk is dat je beseft dat je in een heel snel groeiende start up aan de slag gaat met enorme potentie! Je rapporteert aan de directeur Thuismakers en aan de CFO Nederland van de groep.
 

Jouw taken zijn:

 • Verantwoordelijk voor periodieke projectrapportages, jaarcijfers en P&L (Profit and Loss)-maandrapportages
 • Verzorgen van liquiditeitsprognoses en cashmanagement
 • Analyseren van financiële resultaten in de juiste juridische entiteit
 • Verantwoordelijk voor budgetteringsproces
 • Risicomanagement voor de onderneming opzetten en onderhouden
 • Opstellen van KPI’s (Key Performance Indicators, ook wel Kritieke Prestatie-indicatoren)
 • Beheren en optimaliseren van de AO/IC-processen
 • Voeren van overleg met het management en eventuele controllers en (externe) accountants
 • Fungeren als aanspreekpunt en adviseur voor het management
 • Signaleren van ontwikkelingen op financieel gebied

 

Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Academisch of HBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde opleiding zoals bedrijfseconomie of bedrijfskunde
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in financial control
 • Je bent thuis in een projectomgeving
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een pré
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en hebt overtuigingskracht
 • Je past in een kleine, informele organisatie en hebt de ambitie om vanuit jouw expertise Thuismakers verder te ontwikkelen

 

Meer over Thuismakers

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen.

De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. De financiële beloning bestaat uit een marktconform bruto salaris en een bonus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wat je mag verwachten: pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding of bedrijfsauto. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons!

We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Rijswijk (binnenkort verhuizen we naar Den Haag).
 

Interesse?

Heb je interesse en/of vragen? Solliciteer hier.
Wil je telefonisch contact? Bel dan met Reza Taallogh, commercieel directeur, telefoon 06-19173403.