Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Administrateur

Thuismakers is een jonge onderneming, onderdeel van het Franse ‘Orpea Groupe’, die zich richt op de ontwikkeling van bijzonder vastgoed. We groeien hard. We ontwikkelen kleinschalige woonhuizen voor ouderen met geheugenproblematiek, maar ook grotere woonomgevingen waar het prettig wonen vooropstaat voor mensen met een (toekomstige) zorgbehoefte.

Het prettig wonen staat bij Thuismakers centraal. Wij streven naar optimale kwaliteit voor een goede prijs, zodat de uiteindelijke bewoners zich veilig en vertrouwd, kortom THUIS voelen.

Wij hebben de ambitie om binnen Nederland dé vastgoedontwikkelaar voor de zorg te zijn en een groot deel van de te ontwikkelen zorgwoonomgevingen in Nederland voor onze rekening te nemen. De expertise is er; de combinatie van vastgoed en zorg zit in ons DNA. De vraag op de markt is er ook en is groeiend.

Met een toename van het aantal projecten wordt het belang van goede financiële sturing steeds groter. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze aandeelhouders en overige in- en externe financiers. In dat kader zoeken wij een

 

Administrateur 32 - 36 uur p/w

 

Als Administrateur zijn jouw taken divers, maar voornamelijk gericht op het correct voeren van de financiële administratie voor alle entiteiten binnen Thuismakers. 

 

Jouw taken zijn:

 • Het verwerken van inkomende facturen.
 • Het opstellen en uitsturen van facturen.
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de crediteuren- en debiteurenadministratie.
 • Ondersteunen bij de maand- en jaarafsluiting.
 • Ondersteunen van controller betreft de rapportages en analyses.
 • Assisteren bij en het eventueel zelfstandig geheel regelen van aangiftes btw, LB en Vpb.

 

Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde opleiding in een financiële richting.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je gaat geen uitdaging uit de weg en als er actie ondernomen moet worden ben jij degene die er bovenop zit.
 • Je bent nauwkeurig en analytisch.
 • Communicatief vaardig, procesmatig en accuraat.
 • Je past in een informele organisatie en hebt de ambitie om vanuit jouw expertise Thuismakers verder te ontwikkelen.

 

Meer over Thuismakers

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen.

De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. De financiële beloning bestaat uit een marktconform bruto salaris en een bonus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wat je mag verwachten: pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons!

We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Den Haag.

 

Interesse?

Heb je interesse en/of vragen? Stuur een email naar werkenbij@thuismakers.nl. Voeg daarbij s.v.p. je CV en je motivatie.
Wil je telefonisch contact? Bel dan met Reza Taallogh, Commercieel Directeur Thuismakers, telefoon 06-19173403