Overslaan en naar de inhoud gaan
Technische oplevering woonhuizen September Muiden

Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

Start bouw September Emmeloord
Woonhuis krijgt 24 appartementen voor ouderen met dementie
Bouw twee huizen Muiden verloopt voorspoedig
Op historisch Zorglandgoed Hoogerlust, een bijzonder mooie locatie aan de Vecht in Muiden, worden twee prachtige woonhuizen voor ouderen met dementie gerealiseerd. Ieder woonhuis bestaat uit 20 appartementen, waar mensen zoveel mogelijk hun leven kunnen voorzetten zoals zij dat gewend zijn. 
Tweede woonhuis voor September in Apeldoorn opgeleverd
Bouw afgerond, inrichting kan beginnen voor bewoning in april 2020.
September woonhuis voor ouderen met dementie in Rozenburg
Op donderdag 5 maart organiseert September een informatiebijeenkomst over het nieuwe woonhuis.
Bouw September woonhuizen voor ouderen met dementie in Muiden vordert gestaag

Op een bijzondere, mooie locatie aan de Vecht in Muiden bouwt Thuismakers voor Wonen bij September aan twee woonhuizen voor ouderen met dementie. Op Zorglandgoed Hoogerlust ontwikkelen wij, in samenwerking met ontwikkelaar Vrijborg en aannemer MBB, een woonhuis waar ouderen met dementie kunnen wonen in een prachtige omgeving. Sinds de start van de bouw afgelopen zomer is er al veel gebeurd op de plek waar straks de twee woonhuizen komen te staan. Langzaam maar zeker worden de contouren van de huizen zichtbaar.

Openingsfeest September Bodegraven op 8 november
September Bodegraven is vanaf 11 november bewoonbaar
Bouw Apeldoorn Kelvinstraat bereikt hoogste punt
Hoogste punt nieuw September woonhuis Apeldoorn Kelvinstraat
Eerste deel kunstwerk Apeldoorn Kelvinstraat teruggeplaatst

Bij de bouw van Wonen bij September aan de Kelvinstraat in Apeldoorn is het eerste deel van het geliefde kunstwerk, een mozaïek van Gaby Bovelander, teruggeplaatst in het gebouw. Dit kunstwerk is bij sloop bewaard, betrokkenen wilden niet dat het zou sneuvelen en de Apeldoornse restaurateur Johan Venema en smid René de Reus uit Vaassen haalden het werk uit de muur

Feestelijke start bouw September Apeldoorn Kelvinstraat
Officieel startsein voor bouw gegeven met wethouder
Abonneer op Nieuwbouw