Overslaan en naar de inhoud gaan
Feestelijke start bouw Wonen bij September Ede

Vorige week is officieel het startsein gegeven voor de bouw van het woonhuis van September in Ede. Wethouder Peter de Pater en Michiel van Putten (oprichter van Wonen bij September) onthulden onder toeziend oog van alle betrokken partijen het bouwbord. Met een borrel op het bouwterrein van voormalig Villa Richmond aan de Stationsweg 102 werd de bouwperiode van het woonhuis voor ouderen met dementie feestelijk ingeluid.

Technische oplevering woonhuizen September Muiden

Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

Compartijn en Thuismakers sluiten samenwerkingsovereenkomst

Met een officiële handtekening is gisteren de samenwerkingsovereenkomst tussen Compartijn en Thuismakers bevestigd. Thuismakers is daarmee vanaf nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de Compartijnhuizen door heel Nederland. De samenwerking is een logische stap na de overname van Compartijn door Wonen bij September. Bij laatstgenoemde is Thuismakers al vanaf de start de partij die de ontwikkeling en het beheer van de woonhuizen op zich neemt.
 

Start bouw September Emmeloord
Woonhuis krijgt 24 appartementen voor ouderen met dementie
Tweede woonhuis voor September in Apeldoorn opgeleverd
Bouw afgerond, inrichting kan beginnen voor bewoning in april 2020.
September woonhuis voor ouderen met dementie in Rozenburg
Op donderdag 5 maart organiseert September een informatiebijeenkomst over het nieuwe woonhuis.
Verbouw Kasteel Stoutenburg van start

Het begin is er. Na een constructief bouwteamtraject is Aannemersbedrijf Legemaat & Van Elst B.V. gestart met de ombouw van kasteel Stoutenburg naar een woonhuis van Wonen bij September met 24 appartementen.

Landgoed Stoutenburg is een unieke lokatie waar Wonen bij September een thuis neerzet voor ouderen met dementie. Het is eerst nog wat opruimen, dan restaureren en daarna herindelen met respect voor het verleden. 

 

Abonneer op Woonhuizen