Overslaan en naar de inhoud gaan
Kruiskerk Heerenveen krijgt nieuwe bestemming

De Kruiskerk in Heerenveen krijgt een nieuwe bestemming.

September in Best: 'Een verbinding met buiten, natuur en boerderijleven'

In Best zijn begin dit jaar de bewoners ingetrokken in het pand dat door Thuismakers in samenwerking met Kapelbeemd B.V. is ontwikkeld aan de Veldweg. Het woonhuis heeft de uitstraling van een langgevelboerderij, zoals deze in de omgeving van oudsher veel staan.

Inrichting September Emmeloord: de Kiekendief in huis

Een huis bouwen is één ding, maar het inrichten van een woonhuis voor ouderen met dementie is nog een andere discipline waar we experts voor in huis hebben. Onze Coördinator Interieur Marielle de Jong gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling.

Nieuw woonhuis Wonen bij September in Best opgeleverd

Afgelopen woensdag is na iets meer dan een jaar bouwen het woonhuis voor Wonen bij September in Best opgeleverd. Deze eye-catcher, dichtbij de rotonde aan de Rondweg-Oirschotseweg is een verwijzing naar de boerenschuren in de omgeving. NB-Architecten uit Best ontwierp niet alleen dit project, maar ook de naastgelegen huisartsenpraktijk met apotheek.

Feestelijke start bouw Wonen bij September Ede

Vorige week is officieel het startsein gegeven voor de bouw van het woonhuis van September in Ede. Wethouder Peter de Pater en Michiel van Putten (oprichter van Wonen bij September) onthulden onder toeziend oog van alle betrokken partijen het bouwbord. Met een borrel op het bouwterrein van voormalig Villa Richmond aan de Stationsweg 102 werd de bouwperiode van het woonhuis voor ouderen met dementie feestelijk ingeluid.

Technische oplevering woonhuizen September Muiden

Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

Compartijn en Thuismakers sluiten samenwerkingsovereenkomst

Met een officiële handtekening is gisteren de samenwerkingsovereenkomst tussen Compartijn en Thuismakers bevestigd. Thuismakers is daarmee vanaf nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de Compartijnhuizen door heel Nederland. De samenwerking is een logische stap na de overname van Compartijn door Wonen bij September. Bij laatstgenoemde is Thuismakers al vanaf de start de partij die de ontwikkeling en het beheer van de woonhuizen op zich neemt.
 

Start bouw September Emmeloord
Woonhuis krijgt 24 appartementen voor ouderen met dementie
Tweede woonhuis voor September in Apeldoorn opgeleverd
Bouw afgerond, inrichting kan beginnen voor bewoning in april 2020.
September woonhuis voor ouderen met dementie in Rozenburg
Op donderdag 5 maart organiseert September een informatiebijeenkomst over het nieuwe woonhuis.
Abonneer op Woonhuizen