Overslaan en naar de inhoud gaan

Thuismakers

honingraat thuismakersThuismakers creëert woonomgevingen voor mensen die meer nodig hebben dan stenen. We maken het leven van mensen mooier, door een omgeving te realiseren waar je trots op kan zijn. Waar je naar terug wilt en waar je je thuis voelt. Zo maken we bij Thuismakers Nederland net een beetje mooier.

‘Thuis’

omdat wij vinden dat iedereen in een fijne omgeving moet kunnen wonen en omdat ‘zich thuis voelen’ betekent ‘onderdeel zijn van je omgeving’, deel uitmaken van het geheel.

‘Makers’

omdat wij zo’n omgeving willen creëren, een omgeving waarin mensen waardevol kunnen wonen en waar iedereen zich thuis kan voelen.

Dat doen we natuurlijk door duurzaam te ontwikkelen en bouwen, kwaliteit te leveren en formules te realiseren die aansluiten bij wat mensen nodig hebben. Maar ook door in overleg met alle betrokkenen vanaf het begin een omgeving zo in te richten dat de bewoner of gebruiker van deze ruimte zich welkom, veilig en gewaardeerd voelt.

Onze honingraat

Bijen staan bekend als voortreffelijke bouwers. De honingraat staat symbool voor de perfecte bouwconstructie; de zeshoeken passen precies in elkaar en vormen samen één geheel.  Bijen vormen bovendien een goed georganiseerde kolonie, waar iedereen deel uitmaakt van het geheel.  Thuismakers vindt het belangrijk dat bewoners deel uitmaken van hun omgeving en van de maatschappij. Dat betekent dat ook de door hen ontwikkelde zorgvastgoed moet passen in de omgeving.  De zeshoeken staan in verbinding met elkaar. Ook thuismakers staat voor het maken van verbindingen; tussen vastgoed en zorg, bewoners en omgeving, een ‘thuis’ en de makers. Alles vormt één geheel.