Overslaan en naar de inhoud gaan
 • inrichting boerderij Best September
  September in Best: 'Een verbinding met buiten, natuur en boerderijleven'

  In Best zijn begin dit jaar de bewoners ingetrokken in het pand dat door Thuismakers in samenwerking met Kapelbeemd B.V. is ontwikkeld aan de Veldweg. Het woonhuis heeft de uitstraling van een langgevelboerderij, zoals deze in de omgeving van oudsher veel staan.

 • Inrichting September Emmeloord: de Kiekendief in huis

  Een huis bouwen is één ding, maar het inrichten van een woonhuis voor ouderen met dementie is nog een andere discipline waar we experts voor in huis hebben. Onze Coördinator Interieur Marielle de Jong gaat altijd op zoek naar een inrichting die past, die verbindt met de omgeving, in kleur en uitstraling.

 • Thuismakers Best oplevering
  Nieuw woonhuis Wonen bij September in Best opgeleverd

  Afgelopen woensdag is na iets meer dan een jaar bouwen het woonhuis voor Wonen bij September in Best opgeleverd. Deze eye-catcher, dichtbij de rotonde aan de Rondweg-Oirschotseweg is een verwijzing naar de boerenschuren in de omgeving. NB-Architecten uit Best ontwierp niet alleen dit project, maar ook de naastgelegen huisartsenpraktijk met apotheek.

 • Woonhuis Ede start bouw
  Feestelijke start bouw Wonen bij September Ede

  Vorige week is officieel het startsein gegeven voor de bouw van het woonhuis van September in Ede. Wethouder Peter de Pater en Michiel van Putten (oprichter van Wonen bij September) onthulden onder toeziend oog van alle betrokken partijen het bouwbord. Met een borrel op het bouwterrein van voormalig Villa Richmond aan de Stationsweg 102 werd de bouwperiode van het woonhuis voor ouderen met dementie feestelijk ingeluid.

 • Technische oplevering Muiden
  Technische oplevering woonhuizen September Muiden

  Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

 • hoogste punt Best
  September Best bereikt hoogste punt

  Eind vorig jaar is gestart met de bouw van het Septemberwoonhuis voor ouderen met dementie in Best. Onlangs werd het hoogste punt van de bouw van het woonhuis aan de Veldweg bereikt. Met deze mijlpaal komt de opening van het eerste Septemberwoonhuis voor ouderen met dementie in Noord-Brabant in zicht. Thuismakers bouwt aan het door NBArchitecten woonhuis met Kapelbeemd B.V.