Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Woonhuis Ede start bouw
  Feestelijke start bouw Wonen bij September Ede

  Vorige week is officieel het startsein gegeven voor de bouw van het woonhuis van September in Ede. Wethouder Peter de Pater en Michiel van Putten (oprichter van Wonen bij September) onthulden onder toeziend oog van alle betrokken partijen het bouwbord. Met een borrel op het bouwterrein van voormalig Villa Richmond aan de Stationsweg 102 werd de bouwperiode van het woonhuis voor ouderen met dementie feestelijk ingeluid.

 • Technische oplevering Muiden
  Technische oplevering woonhuizen September Muiden

  Vandaag vierden we met de betrokken partijen de technische oplevering van de twee huizen in Muiden voor Wonen bij September. Ontwikkelaar Vrijborg, architect H-kwadraat en aannemer MBB bouwden in opdracht van Thuismakers op Zorglandgoed Hoogerlust in Muiden (en vlakbij Weesp) twee woonhuizen voor ouderen met dementie. In elk woonhuis zullen twintig bewoners komen te wonen.

 • hoogste punt Best
  September Best bereikt hoogste punt

  Eind vorig jaar is gestart met de bouw van het Septemberwoonhuis voor ouderen met dementie in Best. Onlangs werd het hoogste punt van de bouw van het woonhuis aan de Veldweg bereikt. Met deze mijlpaal komt de opening van het eerste Septemberwoonhuis voor ouderen met dementie in Noord-Brabant in zicht. Thuismakers bouwt aan het door NBArchitecten woonhuis met Kapelbeemd B.V.

 • Compartijn en Thuismakers sluiten samenwerkingsovereenkomst

  Met een officiële handtekening is gisteren de samenwerkingsovereenkomst tussen Compartijn en Thuismakers bevestigd. Thuismakers is daarmee vanaf nu verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de Compartijnhuizen door heel Nederland. De samenwerking is een logische stap na de overname van Compartijn door Wonen bij September. Bij laatstgenoemde is Thuismakers al vanaf de start de partij die de ontwikkeling en het beheer van de woonhuizen op zich neemt.
   

 • Start bouw Emmeloord
  Start bouw September Emmeloord
  Woonhuis krijgt 24 appartementen voor ouderen met dementie
 • Bouw twee huizen Muiden verloopt voorspoedig
  Op historisch Zorglandgoed Hoogerlust, een bijzonder mooie locatie aan de Vecht in Muiden, worden twee prachtige woonhuizen voor ouderen met dementie gerealiseerd. Ieder woonhuis bestaat uit 20 appartementen, waar mensen zoveel mogelijk hun leven kunnen voorzetten zoals zij dat gewend zijn.